четвъртък, 11 декември 2014 г.

РЕАЛНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ УИКЕНДА (13 И 14 ДЕКЕМВРИ 2014)



Снимка: jivko mihalev
smqhzabavanews.blogspot.com
През деня  на 12 декември от запад облачността ще намалее, над по-голямата част от страната - до слънчево.
Ще духа слаб, в Източна България - до умерен, вятър от северната четвърт. Минималните температури ще са между минус 2 и 3 градуса, малко по-ниски в местата със снежна покривка. Максималните ще са 1-3 градуса в североизточните райони, до 8-10 градуса - в югозападните.
Над Черноморието
ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен северен вятър. Максималните температури ще са от 4 градуса - по северното, до 9 градуса - по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е 7-9 градуса.
Над планините
ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4 градуса, на 2000 метра - около минус 1 градус.
В събота
ще преобладава слънчево и почти тихо време. На места в низините преди обяд ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще бъдат между минус 6 и минус 1 градуса, в южните райони - до 2-3 градуса, а максималните - от 0 градуса - в северозападните райони, където има снежна покривка, до 10 градуса на места в Южна България.
В неделя
на повече места в равнините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, а над планинските райони ще бъде предимно слънчево. Температурите още малко ще се повишат.Източник:sinoptik.bg
jivko mihalev
smqhzabavanews.blogspot.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

коментари